Partage
  • Partager sur Facebook
  • Partager sur Twitter

lightbox lien dans le title?

Sujet résolu
    25 novembre 2010 à 0:53:41

    Bonjour, j'aimerai savoir si il était possible de mettre un lien dans le title d'une lightbox.

    <a href="images/creapro/cp1.png" rel="lightbox.js" title="Réalisation complète du site http://www.site.com/">
    
    <img src="images/vignette/pcp1.png" style="margin-left:50px; margin-top:20px; border:0px"/></a>
    


    J'aimerai que l'on puisse cliquer sur le site et que l'on tombe dessus lorsqu'on clique. Ce qui éviterai aux visiteurs de faire un copier coller dans leur navigateur. Avez-vous une solution?
    • Partager sur Facebook
    • Partager sur Twitter
      25 novembre 2010 à 9:11:01

      Salut,
      Ce code ne va pas nous servir à grand chose... t'as pas l'impression qui manque des éléments dans ta question pour pouvoir espérer une réponse ?
      • Partager sur Facebook
      • Partager sur Twitter
        25 novembre 2010 à 11:49:15

        Voici mon code lightbox.js qui est relativement long :s :

        /	Configuration
        //
        var fileLoadingImage = "lb/images/loading.gif";		
        var fileBottomNavCloseImage = "lb/images/closelabel.gif";
        
        var animate = true;	
        var resizeSpeed = 7;	
        
        var borderSize = 10;
        
        /	Global Variables
        //
        var imageArray = new Array;
        var activeImage;
        
        if(animate == true){
        	overlayDuration = 0.2;	// shadow fade in/out duration
        	if(resizeSpeed > 10){ resizeSpeed = 10;}
        	if(resizeSpeed < 1){ resizeSpeed = 1;}
        	resizeDuration = (11 - resizeSpeed) * 0.15;
        } else { 
        	overlayDuration = 0;
        	resizeDuration = 0;
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        //	Additional methods for Element added by SU, Couloir
        //	- further additions by Lokesh Dhakar (huddletogether.com)
        //
        Object.extend(Element, {
        	getWidth: function(element) {
        	   	element = $(element);
        	   	return element.offsetWidth; 
        	},
        	setWidth: function(element,w) {
        	   	element = $(element);
            	element.style.width = w +"px";
        	},
        	setHeight: function(element,h) {
           		element = $(element);
            	element.style.height = h +"px";
        	},
        	setTop: function(element,t) {
        	   	element = $(element);
            	element.style.top = t +"px";
        	},
        	setSrc: function(element,src) {
            	element = $(element);
            	element.src = src; 
        	},
        	setHref: function(element,href) {
            	element = $(element);
            	element.href = href; 
        	},
        	setInnerHTML: function(element,content) {
        		element = $(element);
        		element.innerHTML = content;
        	}
        });
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        //	Extending built-in Array object
        //	- array.removeDuplicates()
        //	- array.empty()
        //
        Array.prototype.removeDuplicates = function () {
            for(i = 0; i < this.length; i++){
                for(j = this.length-1; j>i; j--){        
                    if(this[i][0] == this[j][0]){
                        this.splice(j,1);
                    }
                }
            }
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        Array.prototype.empty = function () {
        	for(i = 0; i <= this.length; i++){
        		this.shift();
        	}
        }
        
        //	Structuring of code inspired by Scott Upton (http://www.uptonic.com/)
        //
        var Lightbox = Class.create();
        
        Lightbox.prototype = {
        
        initialize: function() {	
        		if (!document.getElementsByTagName){ return; }
        		var anchors = document.getElementsByTagName('a');
        		var areas = document.getElementsByTagName('area');
        
        		// loop through all anchor tags
        		for (var i=0; i<anchors.length; i++){
        			var anchor = anchors[i];
        			
        			var relAttribute = String(anchor.getAttribute('rel'));
        			
        			// use the string.match() method to catch 'lightbox' references in the rel attribute
        			if (anchor.getAttribute('href') && (relAttribute.toLowerCase().match('lightbox'))){
        				anchor.onclick = function () {myLightbox.start(this); return false;}
        			}
        		}
        
        		// loop through all area tags
        		// todo: combine anchor & area tag loops
        		for (var i=0; i< areas.length; i++){
        			var area = areas[i];
        			
        			var relAttribute = String(area.getAttribute('rel'));
        			
        			// use the string.match() method to catch 'lightbox' references in the rel attribute
        			if (area.getAttribute('href') && (relAttribute.toLowerCase().match('lightbox'))){
        				area.onclick = function () {myLightbox.start(this); return false;}
        			}
        		}
        
        var objBody = document.getElementsByTagName("body").item(0);
        		
        		var objOverlay = document.createElement("div");
        		objOverlay.setAttribute('id','overlay');
        		objOverlay.style.display = 'none';
        		objOverlay.onclick = function() { myLightbox.end(); }
        		objBody.appendChild(objOverlay);
        		
        		var objLightbox = document.createElement("div");
        		objLightbox.setAttribute('id','lightbox');
        		objLightbox.style.display = 'none';
        		objLightbox.onclick = function(e) {	// close Lightbox is user clicks shadow overlay
        			if (!e) var e = window.event;
        			var clickObj = Event.element(e).id;
        			if ( clickObj == 'lightbox') {
        				myLightbox.end();
        			}
        		};
        		objBody.appendChild(objLightbox);
        			
        		var objOuterImageContainer = document.createElement("div");
        		objOuterImageContainer.setAttribute('id','outerImageContainer');
        		objLightbox.appendChild(objOuterImageContainer);
        
        if(animate){
        			Element.setWidth('outerImageContainer', 250);
        			Element.setHeight('outerImageContainer', 250);			
        		} else {
        			Element.setWidth('outerImageContainer', 1);
        			Element.setHeight('outerImageContainer', 1);			
        		}
        
        		var objImageContainer = document.createElement("div");
        		objImageContainer.setAttribute('id','imageContainer');
        		objOuterImageContainer.appendChild(objImageContainer);
        	
        		var objLightboxImage = document.createElement("img");
        		objLightboxImage.setAttribute('id','lightboxImage');
        		objImageContainer.appendChild(objLightboxImage);
        	
        		var objHoverNav = document.createElement("div");
        		objHoverNav.setAttribute('id','hoverNav');
        		objImageContainer.appendChild(objHoverNav);
        	
        		var objPrevLink = document.createElement("a");
        		objPrevLink.setAttribute('id','prevLink');
        		objPrevLink.setAttribute('href','#');
        		objHoverNav.appendChild(objPrevLink);
        		
        		var objNextLink = document.createElement("a");
        		objNextLink.setAttribute('id','nextLink');
        		objNextLink.setAttribute('href','#');
        		objHoverNav.appendChild(objNextLink);
        	
        		var objLoading = document.createElement("div");
        		objLoading.setAttribute('id','loading');
        		objImageContainer.appendChild(objLoading);
        	
        		var objLoadingLink = document.createElement("a");
        		objLoadingLink.setAttribute('id','loadingLink');
        		objLoadingLink.setAttribute('href','#');
        		objLoadingLink.onclick = function() { myLightbox.end(); return false; }
        		objLoading.appendChild(objLoadingLink);
        	
        		var objLoadingImage = document.createElement("img");
        		objLoadingImage.setAttribute('src', fileLoadingImage);
        		objLoadingLink.appendChild(objLoadingImage);
        
        		var objImageDataContainer = document.createElement("div");
        		objImageDataContainer.setAttribute('id','imageDataContainer');
        		objImageDataContainer.className = 'clearfix';
        		objLightbox.appendChild(objImageDataContainer);
        
        		var objImageData = document.createElement("div");
        		objImageData.setAttribute('id','imageData');
        		objImageDataContainer.appendChild(objImageData);
        	
        		var objImageDetails = document.createElement("div");
        		objImageDetails.setAttribute('id','imageDetails');
        		objImageData.appendChild(objImageDetails);
        	
        		var objCaption = document.createElement("span");
        		objCaption.setAttribute('id','caption');
        		objImageDetails.appendChild(objCaption);
        	
        		var objNumberDisplay = document.createElement("span");
        		objNumberDisplay.setAttribute('id','numberDisplay');
        		objImageDetails.appendChild(objNumberDisplay);
        		
        		var objBottomNav = document.createElement("div");
        		objBottomNav.setAttribute('id','bottomNav');
        		objImageData.appendChild(objBottomNav);
        	
        		var objBottomNavCloseLink = document.createElement("a");
        		objBottomNavCloseLink.setAttribute('id','bottomNavClose');
        		objBottomNavCloseLink.setAttribute('href','#');
        		objBottomNavCloseLink.onclick = function() { myLightbox.end(); return false; }
        		objBottomNav.appendChild(objBottomNavCloseLink);
        	
        		var objBottomNavCloseImage = document.createElement("img");
        		objBottomNavCloseImage.setAttribute('src', fileBottomNavCloseImage);
        		objBottomNavCloseLink.appendChild(objBottomNavCloseImage);
        	},
        	
        	//
        	//	start()
        	//	Display overlay and lightbox. If image is part of a set, add siblings to imageArray.
        	//
        	start: function(imageLink) {	
        
        		function getImageTitle(anchor){ //DynamicDrive.com added function that allows the caption("title") to be linked ("rev").
        			var ddimageTitle=anchor.getAttribute('title')
        			var ddimageTitleURL=(ddimageTitle!=null && ddimageTitle!="")? anchor.getAttribute('rev') : null
        			return ddimageTitleFinal=(ddimageTitleURL!=null && ddimageTitleURL!="")? '<a href="'+ddimageTitleURL+'" class="ddcaptionurl">'+ddimageTitle+'</a>' : ddimageTitle
        		};
        
        		hideSelectBoxes();
        		hideFlash();
        
        		// stretch overlay to fill page and fade in
        		var arrayPageSize = getPageSize();
        		Element.setHeight('overlay', arrayPageSize[1]);
        
        		new Effect.Appear('overlay', { duration: overlayDuration, from: 0.0, to: 0.8 });
        
        		imageArray = [];
        		imageNum = 0;		
        
        
        		if (!document.getElementsByTagName){ return; }
        		var anchors = document.getElementsByTagName('a');
        
        		// if image is NOT part of a set..
        		if((imageLink.getAttribute('rel') == 'lightbox')){
        			// add single image to imageArray
        			imageArray.push(new Array(imageLink.getAttribute('href'), getImageTitle(imageLink)));			
        		} else {
        		// if image is part of a set..
        
        			// loop through anchors, find other images in set, and add them to imageArray
        			for (var i=0; i<anchors.length; i++){
        				var anchor = anchors[i];
        				if (anchor.getAttribute('href') && (anchor.getAttribute('rel') == imageLink.getAttribute('rel'))){
        					imageArray.push(new Array(anchor.getAttribute('href'), getImageTitle(anchor)));
        				}
        			}
        			imageArray.removeDuplicates();
        			while(imageArray[imageNum][0] != imageLink.getAttribute('href')) { imageNum++;}
        		}
        
        		// calculate top offset for the lightbox and display 
        		var arrayPageScroll = getPageScroll();
        		var lightboxTop = arrayPageScroll[1] + (arrayPageSize[3] / 10);
        
        		Element.setTop('lightbox', lightboxTop);
        		Element.show('lightbox');
        		
        		this.changeImage(imageNum);
        	},
        
        	//
        	//	changeImage()
        	//	Hide most elements and preload image in preparation for resizing image container.
        	//
        	changeImage: function(imageNum) {	
        		
        		activeImage = imageNum;	// update global var
        
        		// hide elements during transition
        		if(animate){ Element.show('loading');}
        		Element.hide('lightboxImage');
        		Element.hide('hoverNav');
        		Element.hide('prevLink');
        		Element.hide('nextLink');
        		Element.hide('imageDataContainer');
        		Element.hide('numberDisplay');		
        		
        		imgPreloader = new Image();
        		
        		// once image is preloaded, resize image container
        		imgPreloader.onload=function(){
        			Element.setSrc('lightboxImage', imageArray[activeImage][0]);
        			myLightbox.resizeImageContainer(imgPreloader.width, imgPreloader.height);
        		}
        		imgPreloader.src = imageArray[activeImage][0];
        	},
        
        	//
        	//	resizeImageContainer()
        	//
        	resizeImageContainer: function( imgWidth, imgHeight) {
        
        		// get curren width and height
        		this.widthCurrent = Element.getWidth('outerImageContainer');
        		this.heightCurrent = Element.getHeight('outerImageContainer');
        
        		// get new width and height
        		var widthNew = (imgWidth  + (borderSize * 2));
        		var heightNew = (imgHeight  + (borderSize * 2));
        
        		// scalars based on change from old to new
        		this.xScale = ( widthNew / this.widthCurrent) * 100;
        		this.yScale = ( heightNew / this.heightCurrent) * 100;
        
        		// calculate size difference between new and old image, and resize if necessary
        		wDiff = this.widthCurrent - widthNew;
        		hDiff = this.heightCurrent - heightNew;
        
        		if(!( hDiff == 0)){ new Effect.Scale('outerImageContainer', this.yScale, {scaleX: false, duration: resizeDuration, queue: 'front'}); }
        		if(!( wDiff == 0)){ new Effect.Scale('outerImageContainer', this.xScale, {scaleY: false, delay: resizeDuration, duration: resizeDuration}); }
        
        		// if new and old image are same size and no scaling transition is necessary, 
        		// do a quick pause to prevent image flicker.
        		if((hDiff == 0) && (wDiff == 0)){
        			if (navigator.appVersion.indexOf("MSIE")!=-1){ pause(250); } else { pause(100);} 
        		}
        
        		Element.setHeight('prevLink', imgHeight);
        		Element.setHeight('nextLink', imgHeight);
        		Element.setWidth( 'imageDataContainer', widthNew);
        
        		this.showImage();
        	},
        	
        	//
        	//	showImage()
        	//	Display image and begin preloading neighbors.
        	//
        	showImage: function(){
        		Element.hide('loading');
        		new Effect.Appear('lightboxImage', { duration: resizeDuration, queue: 'end', afterFinish: function(){	myLightbox.updateDetails(); } });
        		this.preloadNeighborImages();
        	},
        
        	//
        	//	updateDetails()
        	//	Display caption, image number, and bottom nav.
        	//
        	updateDetails: function() {
        	
        		Element.show('caption');
        		Element.setInnerHTML( 'caption', imageArray[activeImage][1]);
        		
        		// if image is part of set display 'Image x of x' 
        		if(imageArray.length > 1){
        			Element.show('numberDisplay');
        			Element.setInnerHTML( 'numberDisplay', "Image " + eval(activeImage + 1) + " of " + imageArray.length);
        		}
        
        		new Effect.Parallel(
        			[ new Effect.SlideDown( 'imageDataContainer', { sync: true, duration: resizeDuration, from: 0.0, to: 1.0 }), 
        			  new Effect.Appear('imageDataContainer', { sync: true, duration: resizeDuration }) ], 
        			{ duration: resizeDuration, afterFinish: function() {
        				// update overlay size and update nav
        				var arrayPageSize = getPageSize();
        				Element.setHeight('overlay', arrayPageSize[1]);
        				myLightbox.updateNav();
        				}
        			} 
        		);
        	},
        
        	//
        	//	updateNav()
        	//	Display appropriate previous and next hover navigation.
        	//
        	updateNav: function() {
        
        		Element.show('hoverNav');				
        
        		// if not first image in set, display prev image button
        		if(activeImage != 0){
        			Element.show('prevLink');
        			document.getElementById('prevLink').onclick = function() {
        				myLightbox.changeImage(activeImage - 1); return false;
        			}
        		}
        
        		// if not last image in set, display next image button
        		if(activeImage != (imageArray.length - 1)){
        			Element.show('nextLink');
        			document.getElementById('nextLink').onclick = function() {
        				myLightbox.changeImage(activeImage + 1); return false;
        			}
        		}
        		
        		this.enableKeyboardNav();
        	},
        
        	//
        	//	enableKeyboardNav()
        	//
        	enableKeyboardNav: function() {
        		document.onkeydown = this.keyboardAction; 
        	},
        
        	//
        	//	disableKeyboardNav()
        	//
        	disableKeyboardNav: function() {
        		document.onkeydown = '';
        	},
        
        	//
        	//	keyboardAction()
        	//
        	keyboardAction: function(e) {
        		if (e == null) { // ie
        			keycode = event.keyCode;
        			escapeKey = 27;
        		} else { // mozilla
        			keycode = e.keyCode;
        			escapeKey = e.DOM_VK_ESCAPE;
        		}
        
        		key = String.fromCharCode(keycode).toLowerCase();
        		
        		if((key == 'x') || (key == 'o') || (key == 'c') || (keycode == escapeKey)){	// close lightbox
        			myLightbox.end();
        		} else if((key == 'p') || (keycode == 37)){	// display previous image
        			if(activeImage != 0){
        				myLightbox.disableKeyboardNav();
        				myLightbox.changeImage(activeImage - 1);
        			}
        		} else if((key == 'n') || (keycode == 39)){	// display next image
        			if(activeImage != (imageArray.length - 1)){
        				myLightbox.disableKeyboardNav();
        				myLightbox.changeImage(activeImage + 1);
        			}
        		}
        
        	},
        
        	//
        	//	preloadNeighborImages()
        	//	Preload previous and next images.
        	//
        	preloadNeighborImages: function(){
        
        		if((imageArray.length - 1) > activeImage){
        			preloadNextImage = new Image();
        			preloadNextImage.src = imageArray[activeImage + 1][0];
        		}
        		if(activeImage > 0){
        			preloadPrevImage = new Image();
        			preloadPrevImage.src = imageArray[activeImage - 1][0];
        		}
        	
        	},
        
        	//
        	//	end()
        	//
        	end: function() {
        		this.disableKeyboardNav();
        		Element.hide('lightbox');
        		new Effect.Fade('overlay', { duration: overlayDuration});
        		showSelectBoxes();
        		showFlash();
        	}
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        // getPageScroll()
        // Returns array with x,y page scroll values.
        // Core code from - quirksmode.org
        //
        function getPageScroll(){
        
        	var yScroll;
        
        	if (self.pageYOffset) {
        		yScroll = self.pageYOffset;
        	} else if (document.documentElement && document.documentElement.scrollTop){	 // Explorer 6 Strict
        		yScroll = document.documentElement.scrollTop;
        	} else if (document.body) {// all other Explorers
        		yScroll = document.body.scrollTop;
        	}
        
        	arrayPageScroll = new Array('',yScroll) 
        	return arrayPageScroll;
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        // getPageSize()
        // Returns array with page width, height and window width, height
        // Core code from - quirksmode.org
        // Edit for Firefox by pHaez
        //
        function getPageSize(){
        	
        	var xScroll, yScroll;
        	
        	if (window.innerHeight && window.scrollMaxY) {	
        		xScroll = document.body.scrollWidth;
        		yScroll = window.innerHeight + window.scrollMaxY;
        	} else if (document.body.scrollHeight > document.body.offsetHeight){ // all but Explorer Mac
        		xScroll = document.body.scrollWidth;
        		yScroll = document.body.scrollHeight;
        	} else { // Explorer Mac...would also work in Explorer 6 Strict, Mozilla and Safari
        		xScroll = document.body.offsetWidth;
        		yScroll = document.body.offsetHeight;
        	}
        	
        	var windowWidth, windowHeight;
        	if (self.innerHeight) {	// all except Explorer
        		windowWidth = self.innerWidth;
        		windowHeight = self.innerHeight;
        	} else if (document.documentElement && document.documentElement.clientHeight) { // Explorer 6 Strict Mode
        		windowWidth = document.documentElement.clientWidth;
        		windowHeight = document.documentElement.clientHeight;
        	} else if (document.body) { // other Explorers
        		windowWidth = document.body.clientWidth;
        		windowHeight = document.body.clientHeight;
        	}	
        	
        	// for small pages with total height less then height of the viewport
        	if(yScroll < windowHeight){
        		pageHeight = windowHeight;
        	} else { 
        		pageHeight = yScroll;
        	}
        
        	// for small pages with total width less then width of the viewport
        	if(xScroll < windowWidth){	
        		pageWidth = windowWidth;
        	} else {
        		pageWidth = xScroll;
        	}
        
        	arrayPageSize = new Array(pageWidth,pageHeight,windowWidth,windowHeight) 
        	return arrayPageSize;
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        // getKey(key)
        // Gets keycode. If 'x' is pressed then it hides the lightbox.
        //
        function getKey(e){
        	if (e == null) { // ie
        		keycode = event.keyCode;
        	} else { // mozilla
        		keycode = e.which;
        	}
        	key = String.fromCharCode(keycode).toLowerCase();
        	
        	if(key == 'x'){
        	}
        }
        
        // -----------------------------------------------------------------------------------
        
        //
        // listenKey()
        //
        function listenKey () {	document.onkeypress = getKey; }
        	
        // ---------------------------------------------------
        
        function showSelectBoxes(){
        	var selects = document.getElementsByTagName("select");
        	for (i = 0; i != selects.length; i++) {
        		selects[i].style.visibility = "visible";
        	}
        }
        
        // ---------------------------------------------------
        
        function hideSelectBoxes(){
        	var selects = document.getElementsByTagName("select");
        	for (i = 0; i != selects.length; i++) {
        		selects[i].style.visibility = "hidden";
        	}
        }
        
        // ---------------------------------------------------
        
        function showFlash(){
        	var flashObjects = document.getElementsByTagName("object");
        	for (i = 0; i != flashObjects.length; i++) {
        		flashObjects[i].style.visibility = "visible";
        	}
        
        	var flashEmbeds = document.getElementsByTagName("embeds");
        	for (i = 0; i != flashEmbeds.length; i++) {
        		flashEmbeds[i].style.visibility = "visible";
        	}
        }
        
        // ---------------------------------------------------
        
        function hideFlash(){
        	var flashObjects = document.getElementsByTagName("object");
        	for (i = 0; i != flashObjects.length; i++) {
        		flashObjects[i].style.visibility = "hidden";
        	}
        
        	var flashEmbeds = document.getElementsByTagName("embeds");
        	for (i = 0; i != flashEmbeds.length; i++) {
        		flashEmbeds[i].style.visibility = "hidden";
        	}
        
        }
        
        
        // ---------------------------------------------------
        
        //
        // pause(numberMillis)
        // Pauses code execution for specified time. Uses busy code, not good.
        // Help from Ran Bar-On [ran2103@gmail.com]
        //
        
        function pause(ms){
        	var date = new Date();
        	curDate = null;
        	do{var curDate = new Date();}
        	while( curDate - date < ms);
        }
        /*
        function pause(numberMillis) {
        	var curently = new Date().getTime() + sender;
        	while (new Date().getTime();	
        }
        */
        // ---------------------------------------------------
        
        
        
        function initLightbox() { myLightbox = new Lightbox(); }
        Event.observe(window, 'load', initLightbox, false);
        


        Vous avez besoin d'autre chose ? :euh:
        • Partager sur Facebook
        • Partager sur Twitter
          25 novembre 2010 à 12:02:16

          Un lien vers le site de cette lightbox... qui dispose certainement d'une documentation, etc. o_O'
          • Partager sur Facebook
          • Partager sur Twitter
            25 novembre 2010 à 12:36:34

            J'ai pris la lightbox sur ce site : http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/ mais le site est en anglais et aucune information pour mon problème. :/
            • Partager sur Facebook
            • Partager sur Twitter
              25 novembre 2010 à 13:20:45

              T'as essayé de mettre un lien dans le title, au juste ?

              <a href="images/creapro/cp1.png" rel="lightbox" title="<a href='http://www.site.com/'>Réalisation complète du site</a>">
              


              ou

              <a href="images/creapro/cp1.png" rel="lightbox" title="&lt;a href='http://www.site.com/'&gt;Réalisation complète du site&lt;/a&gt;">
              


              ?
              • Partager sur Facebook
              • Partager sur Twitter
                25 novembre 2010 à 13:35:39

                Je viens de trouver également la 2ème méthode j'ai testé ça marche, (et la première aussi) seul hic, il n'y a pas l'image suivante, quand on clique sur la petite image, l'image s'ouvre correctement, avec le lien dans le title, mais on ne peux pas faire suivant... (il faut refermer la fenêtre et cliquer sur la vignette suivante) Enfin ce n'est pas très grave encore, j'ai en partie résolu le problème majeur. Merci
                • Partager sur Facebook
                • Partager sur Twitter
                  25 novembre 2010 à 14:24:01

                  Pour faire suivant, il faut créer une galerie, en mettant dans chaque image :

                  rel="lightbox[nom_de_la_gallerie]"

                  non ?

                  Pense à mettre ton sujet en résolu à l'aide du bouton approprié ;)
                  • Partager sur Facebook
                  • Partager sur Twitter
                    25 novembre 2010 à 15:02:07

                    En effet il y avait une petite différence sur le rel="" de l'image suivante. Merci beaucoup de ton aide.
                    • Partager sur Facebook
                    • Partager sur Twitter

                    lightbox lien dans le title?

                    × Après avoir cliqué sur "Répondre" vous serez invité à vous connecter pour que votre message soit publié.
                    × Attention, ce sujet est très ancien. Le déterrer n'est pas forcément approprié. Nous te conseillons de créer un nouveau sujet pour poser ta question.
                    • Editeur
                    • Markdown