Partage
  • Partager sur Facebook
  • Partager sur Twitter

TWIG TRANSLATE problem

Sujet résolu
    12 juillet 2018 à 11:24:42

    Hi everyone,

    I've got a specific problem with my twig trranslation, everyhting work fine on all my pages (evreryhting is translate) EXCEPT for the checkbox and I don't get why, it seems like whatever I do it doesn't take care of my translate file on that particular case.

    Here is below my problem with "default_address" :

    ->add('addresses' , 'collection' , array(
                        'type'          => new DirectoryAddressesType(),
                        'allow_add'     => true,
                        'allow_delete'  => true,
                        'options' => array('data_class' => 'NX\AirIndia\directoryBundle\Entity\DirectoryAddress'),
                ))
    $builder
                ->add('type' , 'choice' , array('choices' => $this->getType()))
                ->add('default_address')
                ->add('name','hidden')
                ->add('addressL1')
                ->add('addressL2')
                ->add('addressL3')
                ->add('zip')
                ->add('city')
                ->add('country', 'country', array(
                    'preferred_choices' => array('FR'),
                ))
            ;



    <div class="row form-group">
    				<div class="col-md-12">
                        {{ form_label(address.default_address, 'ADDRESS_TEST'|trans|capitalize, { 'label_attr': {'class': 'control-label'} }) }}
                        {{ form_errors(address.default_address) }}
    					{{ form_widget(address.default_address, { 'attr': {'placeholder': 'LABEL_ENTER_ADDRESS'|trans } }) }}
    				</div>
    		    </div>
    ZIP: 'code postal'
    CITY: ville
    COUNTRY: pays
    ADDRESS_DEFAULT: 'adresse par défaut'
    IS_AN_ENTITY: 'définir comme entité'




    Does anyone has any advices, help on it?

    Thanks in advance!

    • Partager sur Facebook
    • Partager sur Twitter
      12 juillet 2018 à 12:31:55

      Hi,

      Maybe you will have an answer in the PHP Forum https://openclassrooms.com/forum/categorie/php

      Yoann

      • Partager sur Facebook
      • Partager sur Twitter
        12 juillet 2018 à 13:03:51

        Hi,

        I finally got the answer by changing my twig but it doesn't make that much sense to me in term of understanding why it didn't work.

        <div class="row form-group">
        	<div class="col-md-12 checkbox">
                    {{ form_errors(address.default_address) }}
                    {{ form_widget(address.default_address, { 'label': 'ADDRESS_DEFAULT'|trans}) }}
        	</div>
        </div>



        -
        Edité par hurcle 12 juillet 2018 à 13:04:41

        • Partager sur Facebook
        • Partager sur Twitter
          12 juillet 2018 à 15:59:21

          Bonjour,

          Mauvais forum

          Le sujet est déplacé de la section HTML / CSS vers la section Let's talk!

          • Partager sur Facebook
          • Partager sur Twitter
          Seul on va plus vite, ensemble on va plus loin ... A maîtriser : Conception BDD, MySQL, PHP/MySQL

          TWIG TRANSLATE problem

          × Après avoir cliqué sur "Répondre" vous serez invité à vous connecter pour que votre message soit publié.
          × Attention, ce sujet est très ancien. Le déterrer n'est pas forcément approprié. Nous te conseillons de créer un nouveau sujet pour poser ta question.
          • Editeur
          • Markdown